Esters bilder är fantastiska! De har en speciell känsla som vi är mycket nöjda med. Ester är lätt att jobba med och får den som ska plåtas att slappna av. Ett proffs helt enkelt!
Eva Humble
Barn- o. Ungdomskommunikation
LRF Kommunikation, Lantbrukarnas Riksförbund
Tidskriften Trots Allt fick mycket beröm för sin estetik. Ester Sorris bilder var en avgörande faktor i denna hyllade estetik. Hennes genomtänkta bildspråk och varma stilrenhet passade oss som hand i handske.
Som porträttfotograf har Ester Sorri en fantastisk förmåga att lyfta fram oväntade sidor hos den porträtterade. Hon har den perfekta blandningen av lyhördhet och integritet jag efterlyser hos kreativa medarbetare.
Magnus Sundell
chefredaktör Trots Allt
Uppdraget var att döda bilden av sur bonde med keps, visa livskraften som finns i de gröna näringarna och komma riktigt nära. Det var inte fråga om att skapa en konstlad bild utan fånga personerna och deras liv och arbete.
Det är runt två år sedan bilderna togs och jag hittar fortfarande nya sätt att uttrycka saker på med bildmaterialet.
Ett roligt och smidigt samarbete.
Anders Wirström, AD
Blomquist Annonsbyrå, Stockholm
Jag har arbetat med Ester sedan 1997. Ester har en fantastisk förmåga att få människor att slappna av framför kameran vilket ger en närhet och värme i bilderna. Hon är också en god samarbetspartner som ofta kommer med egna initiativ och idéer.
Pia Mattsson
Frilansjournalist och författare